ajánlatot kérek tovább

Weboldal készítés akár néhány nap alatt

mobilra és más okoseszközre optimalizált, felhasználóbarát weboldal

A weboldal elkészítésének és beüzemelésének egyszeri díja

49.900 Ft + ÁFA

A weboldal aktiválását követő hónaptól 4.990 Ft / hó a weboldal fenntartási díja.

szeretnék egy ilyen weboldalt

Mit tartalmaz a weboldalkészítés csomag?

A Te weboldalad funkciói

Korlátlan aloldal létrehozása
Lehetőséged lesz a weboldalon hosszabb-rövidebb szöveges tartalmakat kialakítani. A leggyakoribb ilyen felület a bemutatkozás rész, de alkalmas lesz például a pályázati beszámolók megjelenítésére, vállalkozásod, üzleted bemutatására.

Szolgáltatások bemutatása
Kiemelt helyen tudod bemutatni, mivel foglalkozol, mit kell annak részleteiről tudni, hogyan tudják igénybe venni ügyfeleid a szolgáltatásaid. Minden fontos információt el tudsz itt helyezni képekkel, videókkal kiegészítve.

Hírek, hírkezelő
Lehetővé teszi aktualitások, hírek megjelenítését, ez nagyon hasznos azokban az esetekben, amikor rendszeresen szeretnél friss információkkal szolgálni weboldalad látogatóinak.

Blog funkció
Vezethetsz szakmai blogot a honlapon, ez a funkció lehetővé teszi, hogy remekül kihasználd a blogbejegyzésekben rejlő (SEO) lehetőségeket.

Ajánlatkérő modul
A weboldalad látogatói online tudnak ajánlatot kérni, néhány adat megadása után. Erről te emailben kapsz értesítést.

Képgaléria
Képeket, albumokat tudsz megjeleníteni a weboldalon, rendszerezett formában.

Kapcsolatfelvétel
Az elérhetőségek egyszerű felsorolásán túl rendelkezik a weboldal olyan funkciókkal, amik megkönnyítik a kapcsolatfelvételt.

Facebook integráció
A weboldalon több helyen is, könnyedén elérhető formában elhelyezheted további online felületeid, közösségi oldalaid elérhetőségét.

Egyedi weboldalt is tudunk készíteni

Vállaljuk egyedi rendszerek készítését, fejlesztését, programozását, legyen szó felhő alapú, vagy helyben telepített szoftverekről. Több, teljesen egyedi igényeknek megfelelő szoftvert fejlesztettük már ügyfeleink számára, egyedi vállalatirányítási rendszerektől a valószínűségszámítási alapokon működő szoftverekig.

egyedi ajánlatot kérek

Maradt még kérdésed?

Itt megtalálod a válaszokat

Alap információk

Mi ez a weboldal szolgáltatása?

Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy tudjuk, milyen weboldalra van szükséged. Ezért sablonokat hoztunk létre, melynek köszönhetően gyors és olcsó weboldalt kínálunk számodra.

Milyen költségei vannak a weboldal elkészítésének?

Egy egyszeri díjért elkészítjük profi webodalad, majd havidíj ellenében fenntartjuk, biztosítjuk annak zökkenőmentes működését. Erről a témáról részletesen a költségek blokkban olvashatsz.

Kinek ajánljátok ezt a weboldalt?

Azoknak a kis- és közepes vállalkozóknak, vállalkozásoknak, akik szeretnének egy modern weboldalt, de semmilyen különleges funkcióra nincs szükségük. Ez a megoldás kiválóan alkalmas egy céges bemutatkozó oldalnak, szolgáltatóknak, egyéni vállalkozóknak, termékismertetőknek.

Milyen funkciók elérhetők egy ilyen weboldalon?

Bemutatkozó oldalakat tudsz létrehozni, hírkezelő, blog, ajánlatkérő modul, képgaléria, közösségi oldalak integrációja, referenciák és szolgáltatások bemutatása.

Ez a weboldal akár egy webáruház is lehet?

Nem, ez a weboldalcsomag nem tartalmaz online értékesítéshez szükséges funkciókat. Az egy sokkal összetettebb és nagyobb fejlesztést igénylő funkciókkal bíró megoldás. Természetesen mi is készítünk webáruhazakat, de arra minden esetben egyedi árajánlatot készítünk.

Szeretnék weboldalt, de nem ilyen sablonosat, abban is tudtok segíteni?

Igen, 10 éves tapasztalattal vállaljuk egyedi rendszerek készítését, fejlesztését, programozását, legyen szó felhő alapú, vagy helyben telepített szoftverekről.Több, teljesen egyedi igényeknek megfelelő szoftvert fejlesztettük már ügyfeleink számára, egyedi vállalatirányítási rendszerektől a valószínűségszámítási alapokon működő szoftverekig. Ha ilyen megoldásra van szükséged, keress minket elérhetőségeinken.

Költségek

Mennyibe kerül a weboldal?

A weboldal elkészítése és beüzemelésének díja 49.900 Ft+ÁFA. Ez egy egyszeri díj.

Mikor kell ezt a díjat kifizetni?

Küldünk neked egy részletes árajánlatot, mely tartalmazza az általunk kínált weboldal-csomag szolgáltatásait, funkcióit és minden tudnivalót. Ha ezt elfogadod, készítünk egy szerződéstervezetet és egy díjbekérőt 49.900 Ft+ÁFA díjíról. A szerződés aláírása és a díjbekérő utalása után kezdjük el a tervezést.

Mennyibe kerül a havidíj?

Minden hónapban számlát készítünk a bérleti díjról, melynek mértéke 4.990 Ft+ÁFA.

Mit tartalmaz a havidíjas szolgáltatás?

A havidíj tartalmazza, hogy:
  • garanciát vállalunk a weboldalad technikai működésére,
  • stabil tárhelyet biztosítunk számodra,
  • elektronikus ügyfélszolgálatot tartunk fent részedre,
  • biztosítjuk a domain fenntartását és
  • az SSL tanúsítványt, mely biztonságossá teszi a weboldalad,
  • fejlesztésekkel segítjük vállalkozásod sikerét,
  • mindig egy profin működő weboldalad lesz.

Mikortól kell fizetni a havidíjat?

A weboldal átadását követő hónapban készítjük el az első havidíjas számlát. Ha pl. október 11-én adjuk át neked az elkészült oldalt, akkor az első havidíjat novemberben számlázzuk.

Milyen további költségek vannak?

Ha szeretnéd, hogy a weboldal teljes tartalmát mi alakítsuk ki szövegírással, képek keresésével, szerkesztésével és marketing szövegekkel, akkor ennek a díja 49.900 Ft. Ez azonban csak egy opcionális szolgáltatás, minden weboldalhoz adunk adminisztrációs felületet, ahol Te is fel tudod tölteni a tartalmakat.

Design és tartalom

Nincs még logóm, ti készítetek?

Igen, ha nincs még használatban lévő logód, a csomag részeként díjmentesen készítünk neked. Ezt további felhasználásra el is küldjük majd, hogy a későbbiekben bárhol máshol fel tudd használni.

Hogyan működik az arculat megtervezése?

Van néhány sablonunk a felépítést illetően. Ezek alapján el tudod dönteni, hogy melyik áll hozzád a legközelebb. Az alkalmazott színeket, képeket pedig a te vagy céged tevékenyéségre szabjuk.

Lehet módosítani az első elkészült terven?

Igen, a célunk, hogy minden szempontból megfelelő design tervet készítsünk. Azonban ha olyan egyedi igényed merülne fel, ami már túllép az alapcsomag szolgáltatásaink, arról külön egyeztetnünk kell.

A weboldal tartalmát hogyan lehet majd később szerkeszteni?

Minden esetben adminisztrációs felületet biztosítunk, ahol saját hozzáféréssel tudod majd a weboldal szöveges tartalmait, képeit, videóit szerkeszteni, bővíteni, módosítani.

Mobilbarát a weboldal megjelenése?

Természetesen igen, minden weboldalunk reszponzív, így könnyedén használható bármilyen okoseszközről.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

SEO barát a lesz weboldalam?

Igen, minden irányelvet alkalmazunk, az adminisztrációs felületen számos SEO beállítási lehetőséget biztosítunk a keresőoptimlizálás érdekében. A weboldal programozási elvei is mind megfelelnek a modern elvárásoknak.

Nincs még domain nevem, mi a teendőm?

Egyeztetünk arról, hogy milyen domain nevet szeretnél, és mi befoglaljuk neked. Egy db .hu végződésű domaint tartalmaz a szolgáltatás díja.

Nekem már van domain nevem, mi a teendőm?

Maradhat a jelenlegi szolgáltatódnál, vagy akár át is regisztrálhatod hozzánk. Ha nem mi fogjuk kezelni, akkor hozzáférést fogunk hozzá kérni.

Van bérelt tárhelyem, használhatom azt?

Ezt a weboldalcsomagunkat csak saját szerveren üzemeltetjük, külsős tárhelyre nem töltjük fel, hiszen csak így tudjuk vállalni a garanciát a gondtalan működésre. A tárhely díját - egy bizonyos mértékig - az alapcsomag összege tartalmazza.
Miért dolgozz velünk?

segítőkész

ügyfélszolgálatunk

van, elérhetők vagyunk

minden területen

profi munkatársunk

dolgozik

több mint

10 éve

vagyunk a piacon

Akik már minket választottak
Rólunk mondták
A forweb csapat főként az interfész programozásaival, szinkronizációkkal győzött meg. Sikerült minden szinkron feladatot megoldania(volt egy jó pár) pár hét alatt az ügyviteli program és a webshop között, amelyet egy másik cégnek másfél év alatt sem sikerült." Más területen is gyorsan megértették mire van szükségünk és pár hasznos praktikát is ajánlottak az admin felületen. Még egy pozitívum, hogy a hibákra is gyorsan reagálnak.
Nyír-Lub Kft.
A Korábbi weboldalammal el kellett (menekülnöm) új helyre, az oldalt létrehozó informatikai iroda folyamatos nagyon nem korrekt cselekedetei miatt. Ajánlás útján jutottam el a FORWEB csapathoz, így felkértem őket, hozzák létre az egyedi, sajátos funkciókkal rendelkező új weboldalamat. Az oldal a szerződésben feltüntetett idő alatt elkészült, a feltüntetett árakon. Minden egyedi funkciót sikeresen megoldottak a számomra megfelelő módon, többlet költségek nélkül. Több helyen ajánlásokat tettek a jobb kinézet és elhelyezés érdekében. Az oldal indulása utáni módosításaimat is hamar megoldották. A FORWEB csapata megbízható, korrekt, azon fáradoztak, minél jobban sikerüljön számomra a weboldal, és használata. Már egy éve használom a weboldalt, ez idő alatt már kértem kisebb fejlesztéseket is, amit szintén pár nap alatt elkészítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az irodát.
BIO HARMÓNIA - Serbán Csaba
A Kárpátaljai Magyar Képző- és Iaprművészek Révész Imre Társasága, hosszú évekig tervezett honlapja nem jöhetett volna látre a forweb munkája nélkül. Bár korábban nem készítettek hasonló műfajú, képzőművészeti szervezeteknek szánt honlapot, olyan öszetett, letisztult és felhasználóbarát felület hoztak létre, amelyet más, kész template-ket használó oldalakkal nem tudtunk volna megoldani. A kéréseinknek eleget téve, folyamatosan fejleszteni tudjuk a honlapunkat és a kért változtatatásokat mindig operatívan és gyorsan elkészítik, megvalósítják. Ha honlap készítés előtt állsz és nem tudod, hogyan kezdj bele, valamint egy magas színvonalú, jól átgondolt-megszerkesztett, modern megjelenésű felületre vágysz, a forwebnél egy tehetséges, segítőkész és megbizható csapatra találsz.
Kulin Ágnes
Három év! Akkor találkoztunk először. Már meg nem mondom, hogy valaki ajánlására, vagy csak turkáltam a neten, vagy megtetszett valami honlap és Ti voltatok aláírva. Nagyjából mindegy is. Első pillanattól sütött a magabiztos szakértelem, a segítő tenniakarás. Egy pillanatig sem éreztem, hogy lekezelnétek a nem teljesen szakszerű makogásomért, eltökélt dizájn igényeimért. Egy hónap alatt el is készült, a korábbi saját barkács honlapunkat váltó, igazi profi webshop első változata. És működött! ☺️ Persze menet közben jöttek az újabb igényeim. A tapasztalat nap mint nap kisebb-nagyobb módosításokat igényelt. És persze ezek mindig baromi sürgősek, "lehetőleg tegnapra" fajták. És láss csodát! Minden esetben pikk-pakk el is készültek. Akkor is, amikor a kéréseimre, telefonon vagy email-ben, választ nem kaptam. Ezen néha morgolódtam, össze is kaptunk, de mára az ügyfélkommunikáció is rendben van. Bővült a csapat, van már ennek is felelőse. Bizonyítottátok, hogy nem csak a honlap szerkesztésben vagytok profik, de nyomtunk google- és facebook kampányt, ami ugyan kevéssé volt sikeres, de ez nem rajtatok múlt. A legutóbbi nagy "truváj" a kereső optimalizálás volt, barátságos áron. Az ennek alapján adott tanácsaitok beválni látszanak. Nőtt a látogatottság, növekszik a vevőszám. Szorgalmasan dolgozok a javasolt blog cikkeken, ezerrel tolom a beszállítók szegényes termékinformációjának pontosítását, a fotó illusztrációk feltöltését. Mellesleg a néhány hónapja átdolgozott dizájn is pozitív visszajelzéseket kapott. Letisztult, célratörőbb lett a megjelenítés, áttekinthetőbb a nyitólap. Szóval, valószínűleg tőlem nem könnyen szabadultok a jövőben!
Iron.hu
Összességében nagyon megvagyok elégedve a Forweb csapatával. Minden üzenetre gyorsan reagálnak ami számomra nagyon fontos volt az oldal fejlesztése során. A weboldal árával kapcsolatban csak annyit, hogy elsőre nekem elég soknak tűnt, viszont így utólag látva hogy mennyi munka van egy egyedi fejlesztésű oldallal mire az olyan ahogyan azt elkepzeltük már nem is olyan sok :)
Sugar Nails
Munka közben rátaláltunk egy olyan plusz fejlesztési igényre, ami a kialakult helyzet miatt, sürgős volt. A Forweb csapata ezt azonnal lereagálva, fénysebességgel megoldotta. Mégegyszer köszönjük! Nyír-Petrol Cégcsoport, BringaSziget
BringaSziget
Maximálisan elégedett vagyok az elkészített oldallal. Kezdetben webshop bérlés és egyedi készíttetése között vaciláltam. Úgy látom most, hogy a korábbi nagyobb befektetés bőven megtérült. De ami megfizethetetlen, az az ügyfélszolgálat gyors reagálása és szakértelme. A megrendelő tökéletes támogatást kap és nem kell profi webesnek lenni, hogy szót értsünk egymással. Így mindenkinek lehetősége van arra, hogy a saját munkájában "Legyen a legjobb"!
Mráz Tamás - mrroy.hu
Évek óta dolgozunk együtt a FORWEB munkatársaival, akik megbízhatóan, az ügyfél igényeinek és üzleti céljainak megfelelő eszközökkel támogatják a vállalkozásokat, legyen szó weboldal- vagy szoftverfejlesztésről, marketing tevékenységről, illetve egyéb innovatív megoldásokról. Nagy tapasztalattal rendelkező, agilis és rugalmas csapat. A legjobb választás!
Dr. Krak Anita
A ForWeb csapatában egy olyan partnert ismertünk meg akikkel hatékonyan együtt tudunk dolgozni, megbízhatóak és maximálisan rugalmasak. Ez úton is köszönjük a kapott támogatást, a kreatív ötleteket és a szakmai hozzáállásukat. Kovács László KL Consulting Kft.
KL Consulting Kft.
Mindennel megvagyok elégedve!
Kugler Henry
Segítőkész, türelmes csapat, munkájuk profi és igényes. Szívből ajánlom őket mindenkinek!
Markó-Lévai Szófia
Küldd el véleményedet!
Kérj ajánlatot még ma!
A Google Partner-jelvényt a Google Ads-készségekkel és -szakértelemmel rendelkező cégek kapják meg!
IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért